نوشته های مرتبط
عوامل موثر در کیفیت غذا
عوامل موثر بر کیفیت غذا کیفیت غذا عامل مهمی در تعیین بهترین رستوران ها و وعده های...
ایران . کشوری با تمدن چند هزار ساله .کشور ما در کنار طبیعت خاص زیبایش و همه ی موارد چشم گیر دیگرش آشپزی پر اوازه ای در میان مردمانش و حتی خارجی ها دارد .
غذا هایی لذیذ و خوشمزه که اشتهای هرکس را باز میکند و فرد را طرفدار .
ایران تنوع غذایی بسیار بالایی دارد . به غیر از غذا های مطرحش شهر به شهر و قوم به قوم آن با زاعقه های مختلف خالق غذا های بسیاری هستند که هرکسی که تا بحال ان طعم را نچشیده است را نمک گیر میکند
حالا برویم برای معرفی خوشمزه های ایرانی …
برای خرید غذاهای دکتر کباب اسلامشهر بر روی آن کلیک کنید.
به طور کلی می توانیم غذا های سنتی ایرانی را به شکل زیر، دسته بندی کنیم:
کباب
آبگوشت
اشکنه
آش
کوفته
دلمه
کتلت و شامی
کوکو
خوراک
چلو و پلو
خورشت
کباب ها جز پر طرفدار ترین غذاهای ایرانی هستند. طعم لذیذ این ترکیب گوشت و مواد مختلف سالهاست محبوبیت فراوانی در میان مردم پیدا کرده است . بریم برای معرفی خوش طعم ترین کباب های ایرانی…
کباب برگ
کباب بختیاری
کباب وزیری
کباب سلطانی
کباب ترش
کباب چنجه
کباب قفقازی
کباب شیشلیک
جوجه کباب
کباب کوبیده مرغ
کباب ماهی تابه ای
کباب ماهی صبور
کباب فیله کبابی ماهی
میگو کبابی
کباب ماهی قزل آلا
کباب ماهی اوزون برون
کباب حسینی اصفهانی
کباب جگرورز لری
کباب دل و قلوه کبابی
خانواده های ایرانی در مناسبت های مختلف از جمله دورهمی یا نذری، آش درست میکنند .هر نقطه در کشور ما، نوع خاصی از آش ها را طبخ می کنند. حالا نباید از معرفی 20 آش محبوب ایرانی غافل شویم…
آش رشته
آش کشک ( و آش کشک خوزستانی)
آش ماست
آش غوره
آش گندم
آش بلغور
آش قلمکار ( و قلمکار شیرازی)
آش گوجه
آش آلوچه
آش انار
آش اسفناج
آش ترشی شمالی
آش بادمجان
آش اماج
آش دندانی
آش کارده شیرازی
آش ترخینه یا سیرابی
آش دوغ آذربایجانی ( و آش دوغ لری)
آش مصفی شهرکردی
آش آخورک کازرونی
یکی از قدیمی ترین موارد در لیست غذاهای ایرانی ، آبگوشت است. سال های زیادی است که خانواده های ایرانی در جمع های صمیمانه خود ابگوشت بار میگذارند . خوش طعم ترین آبگوشت های ایرانی را با هم مرور می کنیم…
آبگوشت رسمی
آبگوشت باغی
آبگوشت بزقرمه
آبگوشت قنبید
آبگوشت بزباش
آبگوشت غوره
آبگوشت کرمانی
آبگوشت دیزی
آبگوشت ماش و قمری
آبگوشت گوشت و نخود اصفهانی
اشکنه یکی از غذا های سادای که خیلی زود آماده می شود. علارقم پخت ساده ی اشکنه . آن خیلی مقوی است و خواص بالایی دارد . سرعت بالای طبخ اشکنه، آن را به غذای مناسب مواقع ضرورت تبدیل می کند.
اشکنه هایی که در لیست غذاهای ایرانی قرار می گیرند، شامل موارد زیر میشود…
اشکنه با دانه انار خشک یا ترشی انار
اشکنه با ماست
اشکنه باقالا عربی
اشکنه قارچ شهرکردی
اشکنه با آرد شهرکردی
گوجه
گردو
آلبالو
زرشک
کاله جوش
اشکنه سیب زمینی
اگرچه پختن کوفته تبحر خاص خود را می طلبد اما باز هم افراد زیادی می خواهند توپک های این غذا را با دستان خودشان درست کنند. لیست کوفته های ایرانی را با هم مطالعه کنیم.
کوفته تبریزی
کوفته سبزی شیرازی
کوفته کپه عربی
کوفته حشیشنه کنگانی
کوفته بلغور شهرکردی
کوفته برنجی
کوفته ماهی
کوفته هویج
کوفته ریزه یا قلقلی
کوفته شیرین کرمانشاهی
دلمه نیز یکی از خوش مزه ترین گزینه های لیست غذا های ایرانی به شمار می رود. دلمه ها انواع متنوعی دارند که هرکدام به روش خود محبوب است و طعم خاص خود را دارد . در ادامه آن ها را معرفی می کنیم…
دلمه برگ مو
کلم پیچ
مرغ
بادمجان
پیاز
سویا
سیب زمینی
گوجه
کدو سبز
بادمجان و کشمش
حصیری
فلفل دلمه شکم پر
بادمجان بقچه ای
قارچ و مرغ
نخود و سبزیجات
انواع کتلت و شامی، گزینه مناسبی برای وعده شام عصرانه هستند. در لیست غذا های ایرانی، کتلت و شامی هایی را می بینیم که در طبخ آن ها از حبوبات استفاده می شود.
ترکیب حبوبات و گوشت در این غذا ها منبع بسیار خوبی از فیبر و پروتئین را فراهم می کند. در ادامه، کتلت و شامی های ایرانی را معرفی می کنیم.
کتلت گوشت
کتلت مرغ
کتلت گوشت و جعفری
کتلت گوشت و آرد سوخاری
کتلت ماهی با جعفری
کتلت ماهی سالمون و سیب زمینی
کتلت قارچ و اسفناج
کتلت عدس
کتلت نخود
کتلت ذرت و گشنیز
پوک
سبزی
مربا
ماهی کیلکا
آرد نخودچی
مرغ
سویا
ترشه شامی گیلانی
بادمجان
بابلی
در لیست غذا های ایرانی، کوکو یکی از متنوع ترین گزینه ها به شمار می رود. می توان انواع کوکو را با ساده ترین مواد اولیه تهیه کرد.
علارقم سادگی کوکو ها، طعم خاصش آن ها را به یکی از محبوب ترین غذا های ایرانی تبدیل کرده است
خوراک ماهی میان ایرانیان از محبوبیت بالایی برخوردار است .خصوصا وقتی درباره ی شمال و جنوب ایران صحبت میکنیم . دریا های شمال و جنوب ایران یعنی خزر و خلیج فارس هرکدام دارای ماهی های خاص محیط خود با توجه به شاخصه های آب هوایی هستند که نباید از طرفداران زیادش غافل شد
برای شناخت بیشتر خوراک های ماهی به ادامه موارد میپردازیم ..
ماهی شکم پر
ماهی کیلکا
سور با هر نوع ماهی شهر کنگان
ماهی سوخاری
ماهی شکم پر کنگانی
ودام ماهی کنگانی
ماهی صُبور شکم پاره
ماهی خار و حشو خوزستانی
ماهی دودی
ماهی بخارپز
از آنجا که کشور ما خاک حاصل خیز فراوانی دارد، شالی کاران در مناطق مختلف به کشت برنج می پردازند. به همین دلیل نان و برنج، بیشترین بخش خوراک ایرانی ها را تشکیل می دهند.
از طرفی دیگر، سلیقه آشپزان ایرانی باعث شده که از برنج سفید ساده، ده ها پلو و چلوی رنگین پخته شود. تنوع چلو و پلو ها در لیست غذا های ایرانی، ماورای تصور است. در ادامه، بخشی از لیست غذا های ایرانی که با برنج پخته می شوند را می آوریم…
زرشک پلو
آلبالو پلو
پلو کنگر
پلو گوشت ترکی
رشته پلو
پلو لوبیا چشم بلبلی
عدس پلو
خرما پلو
هویج پلو
سبزی پلو
شوید پلو
کلم پلو و کلم پلوی شیرازی
ته چین مرغ
شیرین پلو
میگو پلو
لوبیا پلو
ماش پلو نورآبادی
باقالی پلو
پلو استانبولی
پلو همدانی
سیب زمینی پلو شیرازی
ته چین اسفناج
دمپختک شیراز
مرصع پلو
دمپختک ماهی کازرونی
خلال پلو کرمانشاهی
قمری پلوی شیرازی
هشوش عربی
پلو بندری
قیسی پلو
علاوه بر لیست بلند بالای غذا هایی که از ترکیب برنج با سایر مواد غذایی به وجود آمدند، خورش ها نیز از این تنوع، بی نصیب نماندند.هریک از خورش هایی که در لیست غذا های ایرانی می بینیم، فواید منحصر به فردی دارند. ترکیب مواد اولیه خورش ها به گونه ای انتخاب شده اند که اعتدال غذا حفظ شود.
قیمه سیب زمینی
خورشت قرمه سبزی
خورشت بادمجان
خورشت فسنجان با گوشت مرغ
خورشت کرفس
خورشت آلو
خورشت کنگر
خورشت به
خورشت سیب ترش شیرازی
خورشت بامیه
خورشت اسفناج
خورشت ریواس
خورشت گیلانی
خورشت قیمه آذربایجانی
خورشت کدو
میرزا قاسمی
خورشت آجیلی عشایر بختیاری
خورشت بریان بِهی کُردی
جغول بغول شمالی
خورشت چاقالا بادام شمالی
کدو تنبل با ماش شیرازی
خورشت کاری با مرغ
خورشت مسما بادمجان
خورشت قارچ
خورشت قیمه ریزه با رب انار
عوامل موثر بر کیفیت غذا کیفیت غذا عامل مهمی در تعیین بهترین رستوران ها و وعده های...