رامزی به عنوان سرآشپز ، تحت سرپرست سرآشپز پیر کوفمن ، در لائنته کلر سه ستاره میشلن در چلسی. اندکی پس از آن ، مارکو پیر وایت دوباره زندگی خود را مطرح کرد و پیشنهاد داد که وی را به عنوان سرآشپز سر و 10٪ سهم در راسموور ، متعلق به شرکای تجاری وایت تنظیم کند. این رستوران با نام اوبرجین تغییر نام داد و چهارده ماه بعد به کسب اولین ستاره میشلین خود رسید.
در سال 1998 ، رامسی رستوران خود را در چلسی افتتاح کرد ، رستوران گوردون رامسایی ، با کمک پدر و مادرش ، کریس هاتچسون و همکاران سابقش در بادمجان. این رستوران در سال 2001 سومین ستاره میشلین خود را بدست آورد و رامسای اولین اسکاتلند بود که به این شاهکار دست یافت. در سال 2011 ، راهنمای غذای خوب رستوران گوردون رامسی را به عنوان دومین بریتانیا در بریتانیا معرفی کرد ، که فقط توسط The Fat Duck در شهر Bray ، برکشایر به دست آورد. پس از تأسیس اولین رستوران خود ، امپراتوری رامسی به سرعت گسترش یافت. وی سپس پتروس ، سپس آماریلیس را در گلاسکو و بعداً گوردون رامسی در کلاریج گشود.