سری جدید نوشیدنی ها
نوشیدنی های دکتر کباب و توصیه های لازم
«شیر برای نوزادان است. وقتی بزرگ شدید ، باید دلستر بنوشید»
– آرنولد شوارتزنگر
ما همه روزه کار می کنیم تا اول باشیم و تشنه های سیاره را بر روی کره زمین نگذاریم. کالری کمتر ، عرضه ماء الشعیر با مهارت کم کالری ، در قفسه های فروشگاه و با سرعت بسیار چشمگیر ظاهر می شود.
فود مود یک رستوران زنجیره بین المللی از رستوران های فست فود است که تجربه ای دارد
فود مود یک رستوران زنجیره بین المللی از رستوران های فست فود است که تجربه ای دارد
با توجه به شدت گرمای فرآیند خشک کردن ، این شرکت در سال 2011 به منظور کاهش شدت انرژی تولید ، پروژه بازسازی سیستم گرمایشی را اجرا کرده است. از این پس ، FoodMood تا حدودی از بخار احیا شده برای خشک کردن دانه آبجو استفاده می کند ، با 100٪ میعانات برگشت به اتاق دیگ بخار. هر ساله 30 میلیون تن چنین زباله تولید می شود
Due to the heat intensity of the drying process,the company implemented the heat supply system remodeling project in 2011 in order to reduce the energy intensity of the production.Since then, FoodMood partly uses the recuperated steam to dry the brewer’s grain, with 100% of condensate returned to the boiler room. Each year, 30 million tons of such waste is produced
با توجه به شدت گرمای فرآیند خشک کردن ، این شرکت در سال 2011 به منظور کاهش شدت انرژی تولید ، پروژه بازسازی سیستم گرمایشی را اجرا کرده است. از این پس ، FoodMood تا حدودی از بخار احیا شده برای خشک کردن دانه آبجو استفاده می کند ، با 100٪ میعانات برگشت به اتاق دیگ بخار. هر ساله 30 میلیون تن چنین زباله تولید می شود