• خانه
  • برگه ها
    • به زودی
    • درباره ما
    • درباره من
    • تاریخچه ما
    • پرسخ و پاسخ
    • عناصر
  • مقاله ها
  • فروشگاه
    • محصولات
    • تسویه حساب
    • سبد خرید
  • تماس با ما

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

CALL ME NOW
  • خانه
  • برگه ها
    • به زودی
    • درباره ما
    • درباره من
    • تاریخچه ما
    • پرسخ و پاسخ
    • عناصر
  • مقاله ها
  • فروشگاه
    • محصولات
    • تسویه حساب
    • سبد خرید
  • تماس با ما

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

CALL ME NOW
  • خانه
  • برگه ها
    • به زودی
    • درباره ما
    • درباره من
    • تاریخچه ما
    • پرسخ و پاسخ
    • عناصر
  • مقاله ها
  • فروشگاه
    • محصولات
    • تسویه حساب
    • سبد خرید
  • تماس با ما

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟

  • خانه
  • برگه ها
    • به زودی
    • درباره ما
    • درباره من
    • تاریخچه ما
    • پرسخ و پاسخ
    • عناصر
  • مقاله ها
  • فروشگاه
    • محصولات
    • تسویه حساب
    • سبد خرید
  • تماس با ما
بلاگ
خانه دستور العمل کلاس کارشناسی ارشد کوبیده با دکتر
آوریل 19, 2022
دستور العمل توسط رضا قربانیان

کلاس کارشناسی ارشد کوبیده با دکتر

به نام خالق هستی…

برای پخت یک کوبیده خانگی باید اون رو چطوری درست کرد که باعث از دست رفتن دست رنجتون نشه…

کوبیده رو به انواع مختلفی  درست میکنند و هر چقدر که پیچیده تر می شه خوشمزه تر درمیاد من به شما یه آموزش ساده ارائه می دم . ازش لذت ببرید ریسک کمتری هم داره…

شما به قصابی محلتون میرید و بهش می گید عباس قصاب بی زحمت برام 300 گرم قلوه گاه گوسفندی . 600 گرم سردست گوساله و 100 گرم سینه مرغ رو 2 بار چرخ کن با دنده 4 و نیم …

ی خرده این سینه مرغ باعث چسبندگی میشه  و شما هم نیاز نیست جوش شیرین زیاد استفاده کنید  سلامت و ارزش غذایی بهتری پیدا می کنه البته ی خرده شاید مزه کتلت بده که اونم می گم چکار کنید.  

خب این 1 کیلو گوشت نیاز داره به 1 کیلو پیاز رنده شده که کاملا باید آب گیری بشه حدودا ازش می مونه 400 گرم پیاز بدون آب بهتره بعد از رنده کردن 2 ساعت تو یخچال بمونه تا آبگیری بشه…

مرحله سوم . فلفل  سیاه 17 گرم نمک یک مقدار خیلی کم در حد 2 گرم جوش شیرین یا بکینگ پودر اضافه می کنید جفتش رو با هم نزنید که خطرناکه یکی رو انتخاب کنید.

برای خرید غذاهای دکتر کباب اسلامشهر بر روی آن کلیک کنید.

مرحله چهارم : همه مواد رو باهم مخلوط می کنید فقط گوشت رو تو ورز دادن داغ نکنید که به این می گن سوزاندن کوبیده. از حالت چسبندگی خارج می شه.. بزارید یخچال و برید سراغ مرحله بعد

مرحله پنجم : اجاق چدنی منقل رو داغ می کنید یا ذغال رو روشن می کنید…

در مرحله سیخ زدن کباب نیاز نیست شکل ظاهری خوبی داشته باشه شما به شکل لول در بیارید و فقط با انگشتتون سر و ته سیخ رو بگیرید و بزارید روی منقل 

مرحله ششم : حتما کباب ها رو گذاشتید هر طرف رو 5 الی 10 ثانیه روی منقل بپزید…

مرحله هفتم : چرا گوجه یادتون رفته سیخ بزنید 

مرحله هشتم : ی سنگک کنارتون باشه که بکشید لای سنگگ هم روغنش دربیاد هم سرد نشه همین که ناخنک نزنید… سالم برسونید پای سفره 

مرحله نهم : بعداز اینکه غذاتون رو خوردید شکر کردید و ما رو هم دعا کردید حتما سیخ ها شسته بشه آتیشتون هم خاموش بشه اگر بیرون باشید خطرناکه برای طبیعت اگر پشت بامی چیزی باشه بازم خطرناکه مراقب سلامتیتون باشید…

راه راحت تری هم هست که خرید مستقیم از رستوران دکتر کباب اسلامشهر هم مایع کوبیده داره که واسه شما فقط پختنش میمونه . هم کوبیده پخته شده که ارسالشم رایگانه 

شمارشم 56152525 -021

مطالب اموزشی کوبیده
384 نمایش
1
Share Post
دربارهرضا قربانیان
غذا های پر طرفدار ایرانیغذا های پر طرفدار ایرانیآوریل 19, 2022
اطلاعات جالب درباره ی سالاد و ریشه ی ایرانی آن...آوریل 19, 2022اطلاعات جالب درباره ی سالاد و ریشه ی ایرانی آن...

نوشته های مرتبط

سپتامبر 10, 2019
دستور العمل

دکتر کباب اصلی در شهر شما

شعبه اصلی دکتر کباب اسلامشهر

آوریل 19, 2022
دستور العمل

اطلاعات جالب درباره ی سالاد و ریشه ی ایرانی آن…

سالاد های دکتر کباب

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های تازه
  • رستوران دکتر کباب
  • عوامل موثر در کیفیت غذا
  • سفارش آنلاین غدا و مزایای آن
  • اطلاعات جالب درباره ی سالاد و ریشه ی ایرانی آن…
  • کلاس کارشناسی ارشد کوبیده با دکتر
آخرین دیدگاه‌ها
  • محمد رضازاده در سری جدید نوشیدنی ها
  • نیما نوری در سری جدید نوشیدنی ها
  • مرتضی عرب در طراوت و طعم بیشتر
  • حمید زارع پور در طراوت و طعم بیشتر
  • محمد علی نورمحمدی در چلو کباب کاردی ویژه دکتر
بایگانی‌ها
  • جولای 2023
  • می 2023
  • می 2022
  • آوریل 2022
  • سپتامبر 2019
دسته‌ها
  • دسته‌بندی نشده
  • دستور العمل
  • شام
  • شیوه زندگی
  • فست فود
  • نهار
اطلاعات
  • ورود
  • خوراک ورودی‌ها
  • خوراک دیدگاه‌ها
  • وردپرس
دسته بندی ها
  • دسته‌بندی نشده(2)
  • دستور العمل(5)
  • شام(5)
  • شیوه زندگی(7)
  • فست فود(1)
  • نهار(6)
برچسب‌ها
ایا راهی برای با طراوت ماندن غذا وجود دارد؟ ایرانی بسته بندی خاص غذای شما بسته بندی خاص ما حقایق کوبیده خوشمزه درباره غذا های ایرانی بدانید ده مورد مهم دکتر کباب اسلامشهر اصلی روز جهانی غذا روز جهانی کباب سالاد سفارش آنلاین سفارش آنلاین غذا سفارش غذا شعبه اصلی دکتر کباب طراوت غذا غذا های دریایی غذای خوب غذای کامل شما مطالب اموزشی کوبیده من عاشق کوبیده تو هستم مواد غذایی نوشیدنی . ماء الشعیر . نوشابه . دلستر نیازمندان کاملا بهداشتی کوبیده دکتر کباب کیفیت مواد غذایی دکتر کباب

خجالتی نباش ، تماس بگیر!

تهران اسلامشهر سر نوری جنب بانک سرمایه دکتر کباب 

56152525- 021

ساعت کاری دکتر کباب

همه روزه
11.30 - 23.00

ما را در اینستا دنبال کنید dr.kababi@


چلو کباب نگینی

پشنیبانی سئو : پرتونت

#foodmood_button_651b3eb64a637 { color: rgba(206,134,43,1); }#foodmood_button_651b3eb64a637:hover { color: rgba(255,255,255,1); }#foodmood_button_651b3eb64a637 { border-color: rgba(255,255,255,1); background-color: rgba(255,255,255,1); }#foodmood_button_651b3eb64a637 svg.wgl-dashes { border-color: rgba(255,255,255,1); }#foodmood_button_651b3eb64a637:hover { border-color: rgba(206,134,43,1); background-color: rgba(206,134,43,1); }#foodmood_button_651b3eb64d909 { color: rgba(255,255,255,1); }#foodmood_button_651b3eb64d909:hover { color: rgba(247,176,53,1); }#foodmood_button_651b3eb64d909 { border-color: rgba(247,176,53,1); background-color: rgba(247,176,53,1); }#foodmood_button_651b3eb64d909 svg.wgl-dashes { border-color: rgba(247,176,53,1); }#foodmood_button_651b3eb64d909:hover { border-color: rgba(247,176,53,1); background-color: rgba(255,255,255,1); }