آوریل 18, 2022
شیوه زندگی
توسط رضا قربانیان
ده واقعیت درباره کوبیده
به نام خالق هستی…
- شما هیچ گاه نمیتوانید کوبیده خوب و بد را تشخیض بدهید مگر انکه بخواهید از 2 برند خرید انجام بدید و هر دو را باهم تست کنید در ان زمان متوجه طعم مزه واقیعی آن میشوید.
- مزاج یعنی با هم ترکیب شدن یا آمیخته شدن رابطه شما با آن مزه.. به نظرتان همه چیز درست است اما یک جای کار می لنگد .این مزاج شماست …اگر هزینه کرده و بخواهید 1 کوبیده خوب هم بخورید سخت نظر واقعی تون رو میدید یا اینکه گاها پس می زنید
- هر وقت دید که گوشت گرون شد و صاحب رستوران قیمت رو ثابت نگه داشته قطعا شک کنید…
- کوبیده تشکیل شده از گوشت گوسفند یا گوساله همراه با پیازه هر چیز دیگه خارج از این مواد ترکیب بشن دیگه کوبیده نیست براش می تونید ی اسم دیگه انتخاب کنید…
- احتمال آلودگی کوبیده در دمای بالای 40 در هست که باید مراقب این باشید که از کجا خرید می کنید.
برای خرید غذاهای دکتر کباب اسلامشهر بر روی آن کلیک کنید.
- خوشمزه بودن کوبیده زیاد مهم نیست مهم سلامت غذایی هست.
- قیمت کوبیده نمی تونه هیچ وقت کمتر از قیمت گوشت باشه .
- هر 1 سیخ کوبیده که به دست شما می رسه زحمت فراوانی داره پس قطعا طبیعی بودن قیمت رو بسنجید.
- هر محصولی که داخل رستوران تولید می شه دارای وقت و انرژی هست و باید سودآوری داشته باشه برای صاحب رستوران و الا منجر به جمع آوری می کنه و سرمایه اش رو وارد بازار دیگه ای می کنه.
- ذغال برای سلامتی انسان ضرر داره و شاید خوشمزه باشه اما سرطان زاست و سالی 1 بار بیشتر استفاده نباید بشه .
465 نمایش